Language:

Ford USA F100 Custom Cab

StatusVerkocht
MerkFord USA
ModelF100
UitvoeringCustom Cab
Bouwjaar1966
KleurPistache groen-room wit
LaksoortBasis
Cilinderinhoud5.700 cc
BrandstofBenzine
CarrosseriePick-up
TransmissieHandgeschakeld
Deuren2
Zitplaatsen3
Btwnee

Opties

Omschrijving

Ik heb weer een beetje geluk gehad. Bij toeval hebben we Bill (een politie agent) uit Boulder City leren kennen. Bill is net als ik een liefhebber bij uitstek en hij struint heel Arizona en Nevada af naar bijzondere en de meest originele exemplaren. Normaliter verkoopt hij niet snel, maar ik was op het juiste moment, op de juiste plaats! Hij kon zijn huis namelijk bijna niet meer in komen, vanwege de enorme hoeveelheid auto's en onderdelen. Ik heb de voor mij, twee meest waardevolle wagens van hem kunnen kopen en daar ben ik heel blij mee!

Deze 66er F100 is in een nette staat en absoluut roestvrij, je kunt zien dat hij jaren geleden eens is over gespoten in de originele kleurstellingen. Echt een hele bijzondere Classic, waarmee je ondanks zijn bejaarde leeftijd direct mee kan weg rijden en genieten. Ik heb er zelf even zo'n 10 Miles van mogen genieten en geloof me, het is een ervaring op zich!

Ze is voorzien van een keurig droog 352CI (5,7 Liter) V8 blok en is handgeschakeld. Er is recent ontzettend veel aan deze wagen gedaan, zo is o.a het interieur onder handen genomen (de laatste onderdelen heb ik al besteld), er zijn veel technische delen zoals remmen, rubbers en lagers aangepakt en de truck is heel recent op vier nieuwe banden gezet.

De wagen is absoluut bikkelhard, waar je ook kijkt!!!

De prijs is € *******

IK BIED MIJN CLASSICS OVER HET ALGEMEEN AAN ZONDER NEDERLANDS KENTEKEN, DIT OMDAT VEEL VAN MIJN WAGENS NEDERLAND DIRECT WEER VERLATEN. NEDERLANDS KENTEKEN IS NATUURLIJK BESPREEKBAAR, MAAR NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN!

Zoek een classic car

Neem contact op

D.G.Tomassen Classic Cars

Noorderdiep 384
7876 CT Valthermond
Holland
Bezichtiging alleen op afspraak

M +31 (0) 6 - 205 319 08
T +31 (0) 599 - 63 88 78
F +31 (0) 599 - 63 88 27
E info@dgtomassenclassics.nl

Add me to Skype