Language:

Ford USA F100 Custom Cab

StatusVerkocht
MerkFord USA
ModelF100
UitvoeringCustom Cab
Bouwjaar1966
KleurRood-Wit Two Tone
LaksoortBasis
Cilinderinhoud5.700 cc
BrandstofBenzine
CarrosseriePick-up
TransmissieAutomaat
Deuren2
Zitplaatsen3
Btwnee

Opties

Omschrijving

Deze geweldig originele F100 uit 1966 komt bij Bill uit Boulder City vandaan. Bill is een echte verzamelaar en verkoopt zelden wat. Ik heb daar deze en nog een groen-witte 66er van hem kunnen kopen.

Boulder City is overigens een geweldige oude stad, deze stad is onstaan tijdens de bouw van de Hooverdam. De werknemers werden hier ondergebracht en is uiteindelijk van een bouw depot uitgegroeid tot een behoorlijke gemeenschap en is op dit moment een bijzonder toeristische terkpleister. Voor degene die het boeit !? ;-)

Ze is voorzien van een keurig schoon blok, een 352CI (5,7 Liter) V8 met daarachter een boterzacht schakelende automaat. De automaat is overigens volledig gereviseerd en is net voordat ik aankwam afgebouwd, dus verser kan niet.

Deze 66'er truck kan niet origineler!!! Het is nog de eerste lak. De lak is alleen op sommige plekken behoorlijk dun geworden, zo dun dat het metaal er doorheen komt! Maar dat is nou juist de charme van de geweldige Classic! De wagen is absoluut BIKKELHARD. Ik persoonlijk zou de wagen alleen in de blanke lak laten spuiten en dan heb je een enorme blikvanger. Mooier kan haast niet!

De laatste onderdelen die nodig zijn om het interieur compleet en in een perfecte staat te krijgen, zijn inmiddels besteld! Het gaat hierbij om de vloerbedekking, bankbekleding en twee paneeltjes voor op de deuren.    Dit lever ik uiteraard met de auto mee.

Technisch is er al veel geld en tijd in deze wagen gestoken, zo zijn baijna alle onderdelen aan en rondom de motor vervangen en is de remmerij ook al compleet aangepakt!

De prijs is inclusief 6% BTW.

 

IK BIED MIJN CLASSICS OVER HET ALGEMEEN AAN ZONDER NEDERLANDS KENTEKEN, DIT OMDAT VEEL VAN MIJN WAGENS NEDERLAND DIRECT WEER VERLATEN! NEDERLANDS KENTEKEN IS NATUURLIJK BESPREEKBAAR, MAAR IS NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN!

Zoek een classic car

Neem contact op

D.G.Tomassen Classic Cars

Noorderdiep 384
7876 CT Valthermond
Holland
Bezichtiging alleen op afspraak

M +31 (0) 6 - 205 319 08
T +31 (0) 599 - 63 88 78
F +31 (0) 599 - 63 88 27
E info@dgtomassenclassics.nl

Add me to Skype