Language:

Diensten

OLDTIMER ZOMER / WINTER STALLING

Ik beschik vanaf 1 November 2012 over 650 vierkante meter opslag c/q stallingsruimte in Valthermond (Drenthe). Het is mogelijk om Uw Classic Car hier te stallen gedurende het gehele jaar. Tevens is het mogelijk om Uw auto te halen en brengen wanneer het U uitkomt en ook zijn er mogelijkheden om op van te voren vastgestelde dagen, kleine werkzaamheden aan Uw klassieke auto te verrichten. Nog 5 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

ZOEKOPDRACHTEN


Staat Uw ultieme Classic Car niet op voorraad? Geeft U dan aan wat U zoekt. Geef ook duidelijk aan wat U wel en absoluut niet wenst. Denkt U hierbij o.a. aan het bouwjaar en bijvoorbeeld een specifieke grill, een bepaald dashboard, een heel originele uitvoering of juist een compleet gerestaureerde. Kleurstellingen, gewenste motorinhoud, automaat of handgeschakeld? Dit zijn allemaal factoren die duidelijk moeten zijn voor we beginnen met een zoektocht naar Uw ultieme klassieker. We willen namelijk allemaal een BIG SMILE zien wanneer een wagen aan U getoond wordt. 

 

SERVICE ONDERHOUD EN REPARATIES

Goed onderhoud is essentieel voor de waarde van een auto. Wij nemen U graag de zorg voor het onderhoud van Uw wagen uit handen. U bepaalt uiteraard zelf op welke manier en door wie het onderhoud wordt verricht. Wij hebben uiteraard contacten met diverse specialisten voor Uw Amerikaanse klassieker. Uw Classic is daar absoluut in goede handen. Wij brengen Uw graag met hen in contact. Op deze manier kan ik mij bezighouden met mijn zoektochten naar de mooiste Classics en met de verkoop daarvan in Europa.  Het onderhoud laat ik graag over aan de specialisten.

 

TRANSPORT VAN UW KLASSIEKER

Als transportondernemer kan ik natuurlijk Uw transport verzorgen als geen ander.                              Mocht U een Classic bij mij aanschaffen dan is indien gewenst en/of noodzakelijk het transport naar Uw woonplaats te regelen. Informeer altijd even naar de mogelijkheden.

 

NEDERLANDS KENTEKEN

Ik bied al mijn Classics aan zonder Nederlands kenteken. Dit omdat veel van mijn wagens Nederland direct weer verlaten. Uiteraard is aflevering inclusief Nederlands kenteken wel mogelijk, maar het is niet bij de prijs inbegrepen. Informeer altijd even naar de mogelijkheden.

Zoek een classic car

Neem contact op

D.G.Tomassen Classic Cars

Noorderdiep 384
7876 CT Valthermond
Holland
Bezichtiging alleen op afspraak

M +31 (0) 6 - 205 319 08
T +31 (0) 599 - 63 88 78
F +31 (0) 599 - 63 88 27
E info@dgtomassenclassics.nl

Add me to Skype