Language:

Welkom bij D.G. Tomassen Classic Cars


Mijn liefde voor Amerikaanse Classics is al in mijn jeugd ontstaan. Mijn eerste Amerikaan was een geweldige Chevrolet Caprice Classic uit 1975. Mijn tweede wagen was een Chevrolet Nova Concours uit 1977. Achteraf zou ik willen dat ik beide wagens nooit had verkocht, maarja als je alles van te voren weet.........

In 2000 starte ik een autopoetsbedrijf in Volendam en daar kwam ik in contact met de wagen die ik altijd al als de mooiste pick-up ooit beschouwde, namelijk de F-serie van Ford. Ik heb mij altijd voorgenomen, dat als het financieel mogelijk was, ik zou afreizen naar Amerika voor de aanschaf van een mooie Ford F-250. 

Wij bezitten op dit moment een transportonderneming (www.dgtomassentransport.nl) en dat brengt een enorm hectisch bestaan met zich mee. Om een beetje te kunnen ontspannen ben ik op zoek gegaan naar een leuke hobby. Mijn vrouw stuurde me naar Californië om eindelijk mijn droom waar te maken. Namelijk Californië en Nevada afstruinen op zoek naar de voor mij ultieme Ford F-250. Ik heb uiteindelijk na twee keer te zijn afgereisd naar Californië, een geweldig origineel exemplaar uit 1976 naar Nederland weten te halen. Ik heb daar zo enorm veel positieve reacties op gekregen, dat liefhebbers mij zelfs gingen vragen of ik voor hen ook op zoek kon gaan. Het duurde dus niet lang of ik was regelmatig in Californië en Nevada te vinden. Uiteindelijk is het zoeken en de daarbij komende avonturen meer geworden dan een geweldige (maar uit de hand gelopen) hobby. Het is een LIFESTYLE geworden.   

U kunt bij mij terecht voor een geweldige Classic voor een normale prijs. Dit komt o.a. door onze efficiënte huisvesting, namelijk gewoon bij ons aan huis. ;-) Tevens kunnen wij leven van onze transportonderneming en hou ik nog altijd in gedachten dat dit is ontstaan uit een hobby en zo moet dat ook blijven. Ik kan hierdoor anders inkopen. Ik koop namelijk niet in op de hoogst mogelijke winstmarge, maar op de staat van de wagen. Ik neem liever genoegen met wat minder marge, als de kwaliteit van de klassieker maar hoog is! "WE DON'T TALK ABOUT OLD CARS, BUT WE TALK ABOUT CLASSICS"

Veel mensen hebben mij in het verleden al hun vertrouwen geschonken door een prachtige Classic bij ons aan te schaffen. Sommige zijn er zelfs voor uit andere delen van Europa gekomen.

U bent bij ons uiteraard van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Of misschien bent U nog aan het bekijken wat voor U de ultieme Classic car is? Mogelijk kan ik U daar bij helpen en mischien wilt U uiteindelijk ook wel zo'n "echte" originele klassieker met een verhaal of wilt U eens praten over een eventuele zoekopdracht? Ik zal U proberen te helpen waar dit mogelijk is.

Ik probeer altijd eerlijke, originele en betrouwbare auto's af te leveren! Wat belangrijk is voor mij, is een auto met een geheel eigen verhaal! Voor mij geldt "geen verhaal, geen aankoop"! Dat betekent dus ook, dat ik NOOIT een klassieker koop van een handelaar, maar altijd rechtstreek van de eigenaar. Ik doe altijd mijn best om wagens te vinden van een eerste of tweede eigenaar en het liefst met zoveel mogelijk papierwerk en eventuele foto's. Helaas valt dat niet altijd mee, maar ik wil gewoon kwaliteit.

Realiseert U zich wel dat er een verschil is tussen een goede klassieker en een geheel gerestaureerd exemplaar. Ik kan U meerdere mogelijkheden aanbieden. Ik kan U een opknapper aanleveren, een prima rijdbare classic die direct geschikt is voor dagelijks gebruik of een compleet gerestaureerd exemplaar. Daarom is het zo belangrijk om Uw wensen en verwachtingen goed kenbaar te maken. Een Classic aanschaffen kost tijd en die tijd kun U er ook maar beter voor nemen. Bekijk een oldtimer goed en verdiep U in het type waarin U geïnteresseerd bent, stel vragen en laat U informeren. Dat is de beste tip die ik U kan geven.

Ik bied mijn Classics altijd aan zonder Nederlands kenteken. Dit omdat veel van mijn wagens Nederland direct weer verlaten. Aflevering inclusief Nederlands kenteken is uiteraard wel mogelijk, maar is niet in de prijs inbegrepen. Informeer dus altijd even naar de mogelijkheden en de bijkomende kosten!

Ik verkoop over het algemeen alleen maar Classics die afkomstig zijn rechtstreeks uit Californië of Nevada, deze staan garant voor roestvrije kwaliteit. Eventuele inruilers gaan over het algemeen rechtstreeks door naar een handelaar.

Hoewel wij geen garantie op de wagens kunnen geven, mag U natuurlijk altijd contact opnemen bij vragen en/of problemen. Ik zal dan mijn uiterste best doen om voor U de beste oplossing te vinden. Vergeet niet dat het voor ons een hobby is, we laten U nooit zitten!

Bent U niet tevreden, vertel het ons! Bent U wel tevreden, vertel het een ander!

Met vriendelijke groet,

Dennis Tomassen

 

HOUDT U OOK ONZE NIEUWSPAGINA IN DE GATEN! HIEROP VINDT U NAMELIJK OOK DE DATA VAN MIJN VOLGENDE ZOEKTOCHT IN CALIFORNIË EN NEVADA! MOCHT U UW ULTIEME CLASSIC NOG NIET GEVONDEN HEBBEN?! DAN KUNT U MIJ ALTIJD EVEN VRAGEN VRIJBLIJVEND VOOR U ROND TE KIJKEN.

Zoek een classic car

Neem contact op

D.G.Tomassen Classic Cars

Noorderdiep 384
7876 CT Valthermond
Holland
Bezichtiging alleen op afspraak

M +31 (0) 6 - 205 319 08
T +31 (0) 599 - 63 88 78
F +31 (0) 599 - 63 88 27
E info@dgtomassenclassics.nl

Add me to Skype